Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kusy.
Podusíme ji na másle, přidáme mouku, promícháme a po chvilce přidáme rajčatovou šťávu s rozpuštěným bujonem. Na závěr přidat svazek koření "fines herbes" a povaříme asi 30 minut. Svazek koření "fines herbes" je petržel, pažitka, estragon, kerblík.
Pak vyjmeme svazek koření. Uvařenou omáčku rozmixujeme a přecedíme. Přidáme oloupané na kostky nakrájené hrušky, sůl a koriandr. Omáčku udržujeme v teple. Přidáme med a trochu podusíme. Pak přidáme šťávu z 1/2 citronu a ořechy.
Antilopí steaky o váze plátku asi 180 gramů restujeme na olivovém oleji asi 3 minuty z každé strany.
Antilopí steak podáváme s omáčkou s hruškami a koriandrem.