Den předem naložený, opečený a na tenké plátky nakrájený hovězí roštěnec obložený spoustou zeleniny, kterou podusíme na másle.
2 lžíce | olej |
600 g | hovězí roštěnec |
marináda | |
---|---|
2 lžíce | olej |
1 lžička | sůl |
0.5 lžičky | mletý pepř |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
0.5 lžičky | paprika mletá |
příloha | |
sůl | |
4 lžíce | máslo |
muškátový oříšek | |
200 g | mražená brokolice |
200 g | fazolky mražené |
200 g | mražená baby karotka |
podle potřeby | |
voda | |
omáčka | |
1 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | ostrý kečup |
1 lžička | worcestrová omáčka |
na ozdobu | |
4 listy | hlávkový salát |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena