reklama
hledat uživatel
       

3. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Ananasové fondue

Ananasové fondue

Recept, který si zamilujete! Milujete-li čokoládu a čerstvé ovoce, jde jen těžko odolat.


  • 3,0

    1 033×

    2,9 1033
  • 25 min

Postup přípravy

Ananas oloupeme a nakrájíme na úhledné kousky. Než připravíme omáčku, dáme ho vychladit do lednice.

Zbývající přísady (kromě jogurtu) dáme do misky a prohříváme v kastrůlku s vařící vodou. Směs se nesmí vařit! Hladkou čokoládovou omáčku sejmeme z ohně a vmícháme jogurt.

Čokoládovou omáčku rozdělíme do 4 vyhřátých šálků, případně ji servírujeme do jednoho velkého. Ananasové fondue podáváme s vidličkou, aby bylo možné kousky ananasu máčet v omáčce. Z ovoce si můžeme udělat i špízy, namáčet a ukusovat.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ananasové fondue

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.