reklama
hledat uživatel
       

Americká buchta

Moc dobrá, dlouho vláčná. Jen se po ní zapráší!


  • 4,3

    84×

    4,3 84
  • 45 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostičky, ořechy nasekáme.

Vejce utřeme s cukrem, přidáme polohrubou mouku, skořici, kakao, prášek do pečiva a olej. Důkladně promícháme, přidáme na kostičky nakrájená jablka, hrst ořechů a trošku rozinek. Těsto znovu důkladně promícháme.

Husté těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme při 175 °C asi 15 - 20 minut.

Nakonec americkou buchtu polijeme čokoládovou polevou, případně můžeme jen pocukrovat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Americká buchta

    Celkový počet komentářů: 12
    • safiro
      safiro

      Komentář k receptu Americká buchta

      Těsto bylo hodně husté, skoro nešlo míchat, tak jsem do něj přidala trochu mléka. Pekla jsem z 1,5 dávky a na velký plech to bylo množství akorát. Z jedné dávky by bylo těsta málo. Pekla jsem 25 minut. Výsledek skvělý, buchta je opravdu moc dobrá. Dala jsem tam o něco víc kakaa, než je v receptu, takže těsto mám tmavé.

      20.04.2014 13:54:46

    • delve
      delve

      Naprosto uzasna

      Vyborna buchta! Vlacna, rychla,dobre se dela...A hrooozna dobra!Testo bylo hustsi,ale uplne v pohode na praci..

      01.02.2014 19:44:38

    • olanza
      olanza

      Mohu jen doporučit. Jen se mi těsto zdálo dosti husté, tak jsem ho trochu naředila mlékem. A povedlo se:-)

      16.01.2013 22:56:16


    • Vlada
      Vlada

      Buchta výborná, povedla se. Jenom jsem ji musel lehce upravit, protože těsta bylo opravdu málo,......... a nebo mám asi větší pekáč, popř. menší hrnky než ostatní :), takže +hrnek mouky, +2vejce,+něco oleje, +vanilkový cukr, + špetka cukr krupice. A ještě jedna poznámka, z hladké mouky to jde taky a neptejte se, proč jsem tam musel dát hladkou :)

      21.10.2012 21:17:06

    • davidasari
      davidasari

      Je výborná ale příště uberu cukr. :)

      19.09.2012 09:40:02

    • Karel
      Karel

      jen sama pozitiva , jednoduchá, rychlá pro přepadovou návštěvu ,celý plech krásně vyběhl , vláčná , místo jablek jsem nakrájel kompotované meruňky , byla velká pochvala, děkuji za recept...

      09.06.2012 12:11:01

    • Markéta
      Markéta

      Já jsem tedy buchtu zkoušela dělat- ale těsto je až příliš husté- nedalo se ani vylít na plech tak jsem musela více zřeďovat a ani jsem celý plech nevylila, jak toho bylo málo.

      06.05.2012 16:01:16

      • ssabrinna
        ssabrinna

        americká buchta

        to že bylo těsto tuhé a nešlo vylít,bylo určitě způsobeno moukou,jednou se mi to také stalo,když jsem použila mouku levnějšího typu.
        Nicméně na plechu se to při pečení poddá,jablka pustí štávu a moučník je dobrý

        10.06.2012 09:50:57

      • aziz
        aziz

        Je třeba dodat hrnek mléka - to v receptu chybí.

        03.01.2014 13:54:57

    • ioannapetridou
      ioannapetridou

      Pekla jsem ji o asi 10 min. dele, ale moc nam chutnala, doporucuji servirovat se slehackou!!!

      08.05.2011 14:44:59

    Nalezeno receptů: 12
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Americká buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.