reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Sójové kostky povaříme v masoxu podle návodu na balení, necháme natáhnout.

Mezitím si připravíme nálev. Všechny ingredience mimo kečupu, svaříme asi 5 minut. Necháme vychladnout a do studeného přidáme kečup.

Cibuli si nakrájíme na půl kolečka. Kostky řádně vymačkáme a do patřičné sklenice je navrstvíme s cibulí. Vše zalijeme studeným nálevem i s kořením a v chladnu necháme 3 dny uležet.

Alea pikantero podáváme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Alea pikantero

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.