Adžika kuřecí nudličky

20 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 24043x
Kuřecí maso ve spojení s lehkou marinádou nikdy nezklame.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na hrubší nudličky. Maso naložíme do marinády vymíchané z olivového oleje, směsi koření "adžika" a sójové omáčky. Necháme proležet až 24 hodin.

Pánev rozpálíme a maso osmahneme, když nám zbělá, přidáme kečup, přisypeme scezený hrášek a podlijeme vínem. Za mírné teploty necháme probublat a šťávu částečně vypařit, za 10 minut máme hotovo. Podle chuti ještě dosolíme.

Adžika kuřecí nudličky podáváme s brambory, hranolky, rýží nebo jen kouskem čerstvého pečiva. Můžeme přidat kopeček tatarské omáčky nebo majonézy.

Michy autor receptu:

Adžika kuřecí nudličky

Počet přidaných receptů: 3472

Ingredience

3,2
dobrý recept
16 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Adžika kuřecí nudličky

Celkový počet komentářů: 1
  • Výborné :-) 31.12.2014 13:12:04

    Výborný recept,snažím se naučit trošku vařit,tak začínám jednoduchými recepty.Skvělé,děkuji slečno kuchařko

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Adžika kuřecí nudličky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept