Čirá, mírně nažloutlá až nahnědlá polévka. Recept typické vůně a bohaté chuti, s vložkou nakrájeného masa, knedlíčků a žampionů.
15 g | sůl |
75 g | tuk |
60 g | cibule |
1.5 l | voda |
50 g | žampiony |
0.1 g | nové koření |
0.1 g | divoké koření |
10 g | petrželová nať |
0.1 g | celý pepř |
80 g | kořenová zelenina |
380 g | srnčí nebo dančí maso s kostí |
příloha | |
---|---|
5 g | sůl |
1 ks | vejce |
15 g | máslo |
50 ml | mléko |
15 g | cibule |
75 g | žemle |
25 g | žampiony |
0.1 g | mletý pepř |
10 g | hladká mouka |
125 g | srnčí nebo dančí maso s kostí |
autor Prot
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena