Žraločí steak

10 min | hlavní chod | 2 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 10399x
Rádi byste si vyzkoušeli přípravu žraločího masa? Vyzkoušejte jeden z jednoduchých receptů.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Žraločí steak vysušíme v papírové utěrce. Česnek oloupeme. Hladkou mouku promícháme se steakovým kořením.

Žraločí maso osolíme, vetřeme česnek a obalíme v ochucené hladké mouce. Opakujeme několikrát, aby se vytvořila vrstva.

Na pánvi rozpálíme máslo a žraločí steaky osmažíme, stačí 8 - 10 minut, ke konci pokapeme citronem.

Žraločí steak nejlépe chutná s brambory na jakýkoliv způsob, k tomu můžeme ještě přidat salát podle vlastní chuti.

autor receptu:

Žraločí steak

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,4
skvělý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Žraločí steak

Recept se nachází v 16 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
zjirousek
Ryby 442 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Žraločí steak

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Žraločí steak stavros666 30.09.2014 14:49:21

    Dělal jsem ho už po několikáté,ale myslím si,že 8-10 minut smažení-jak jste napsali-je poměrně zbytečně dlouhá doba.Stačí úplně 6-7 minut,podle síly steaku.Jinak ingredience na dip,mohou být jakékoliv a neztrácí na žádné chuti....///

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Žraločí steak
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept