Zelný salát s červenou kapií

30 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2815x
Vynikající salát z čerstvého hlávkového zelí. Rychlý recept na chutný zeleninový salát - hlavní chod i přílohu k různým masům.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Zelí si očistíme, rozčtvrtíme a vyřízneme košťály. Zelí nastrouháme na velkých slzičkách do hluboké mísy, osolíme a prohněteme - pomačkáme dlaněmi, aby zelí pustilo šťávu. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Červenou kapii nakrájíme na malé kostičky.

Nakrájenou cibuli zalijeme naběračkou horkého hovězího vývaru a přidáme k nastrouhanému zelí. Vmícháme panenský olivový olej, slunečnicový olej, zastříkneme octem a okořeníme čerstvě namletým pepřem. Nakonec přidáme nakrájenou červenou kapii.

Zelný salát s červenou kapii vychladíme a podáváme jako přílohu k masitým pokrmům a také s pečivem jako lehkou večeři.

veraricna autor receptu:

Zelný salát s červenou kapií

Počet přidaných receptů: 301

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Zelný salát s červenou kapií byl 10.01.2014 na 5. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,6
skvělý recept
485 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zelný salát s červenou kapií

Recept se nachází v 27 kuchařkách
Vaření tety Věry
veraricna
Vaření tety Věry 303 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelný salát s červenou kapií

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Zelný salát s červenou kapií
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept