Recept na další variaci na klasickou zelňačku, tentokrát s knedlíčky z žemle, vepřového masa a pikantní klobásy.
10 dkg | slanina |
1 špetka | sůl |
1.2 l | vývar |
2 ks | brambory |
1 špetka | majoránka |
1 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
0.5 ks | celer |
2 lžíce | sádlo |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1 ks | bobkový list |
2 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | čerstvá petrželka |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
1 špetka | mletý černý pepř |
na potření | |
---|---|
olej | |
směs | |
1 ks | vejce |
1 ks | žemle |
20 dkg | vepřové maso |
1 ks | papriková klobása |
autor lumik
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena