Zelí v nálevu

45 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5619x
Zelí jako příloha bez zavařování.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Zelí očistíme, cibuli oloupeme a obojí nakrouháme do větší nádoby.

Z octa, vody, kmínu, hořčičného semínka, cukerinu, soli a pyrosyřičitanu draselného (zakoupíme v drogerii) svaříme nálev. Necháme vychladnout.

Nálev nalijeme na zelí s cibulí a necháme 24 hodin uležet.

Zelí v nálevu plníme do čistých sklenic, uzavřeme a máme hotovo.

Zelí v nálevu podáváme jako přílohu, salát nebo jen tak k chuti.

freya autor receptu:

Zelí v nálevu

Počet přidaných receptů: 16

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zelí v nálevu

Recept se nachází v 81 kuchařkách
zjirousek
Zavařování 404 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3718 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zelí v nálevu

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Zelí v nálevu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept