5 ks | rajče | |
1 ks | ledový salát | |
400 g | krůtí prsa | |
0.5 ks | žlutý meloun | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
3 lžíce | olej | |
podle chuti | ||
sůl | ||
citronová šťáva | ||
mletý černý pepř | ||
bylinková sůl | ||
3 lžíce | koření Tandoori masala | |
zálivka | ||
1 kelímek | jogurt | |
1 kelímek | zakysaná smetana |
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
Autor:Jarka Petrová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena