Zeleninové karbanátky

30 min | hlavní chod | vegetariánský recept | recept zobrazen: 146669x
Bramborové karbanátky se zeleninou. Jednoduchá a rychlá vegetariánská pochoutka.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Veškerou polévkovou zeleninu (mrkev, petržel, celer, pórek) očistíme . Mrkev a celer nastrouháme. Pórek nakrájíme na plátky a petržel posekáme najemno.

V odměrce rozšleháme vejce a doplníme vodou do 500 ml. Přelijeme do mísy, kde metlou na sníh vmícháme bramborové knedlíky v prášku a ovesné vločky. Ochutíme vegetou a necháme 10 min odpočinout.

Poté přidáme pokrájenou zeleninu. Navlhčenýma rukama tvoříme z těsta karbanátky silné asi 1 cm a smažíme je na rozpáleném oleji z obou stran dokřupava.

Podáváme se zeleninovým salátem.

autor receptu:

Zeleninové karbanátky

Počet přidaných receptů: 71

Ingredience

Kuchařky obsahující recept Zeleninové karbanátky

Recept se nachází v 44 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3056 receptů
smarcelak
Zeleninové pokrmy 285 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zeleninové karbanátky

Přidat příspěvek k receptu Zeleninové karbanátky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept