Zeleninová směs s hlívou

30 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 591x
Recept na osmaženou zeleninu s hlívou ústřičnou a bylinkami.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Střední cuketu omyjeme, odkrojíme konce a nastrouháme na hrubém struhadle. Větší masitá rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na kostky. Čisté papriky bez zrníček nakrájíme na slabé proužky. Očištěnou hlívu nakrájíme na kousky. Bylinky nasekáme na jemno, pár lístečků bazalky si necháme na ozdobu. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky.

Na oleji zpěníme cibuli ,vložíme tymián s oreganem, promícháme a vložíme hlívu. Po chvilce přidáme papriku s cuketou a rajčaty. Zeleninovou směs s hlívou přikryjeme a pomalu dusíme do změknutí. Hotovou směs dochutíme solí a pepřem podle chuti.

Zeleninovou směs s hlívou ozdobíme bazalkou a podáváme na teplou topinku, směs je dobrá i s čerstvým chlebem.

Samman autor receptu:

Zeleninová směs s hlívou

Počet přidaných receptů: 868

Ingredience

na porce
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zeleninová směs s hlívou

Recept se nachází v 22 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
zjirousek
Houby 264 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zeleninová směs s hlívou

Přidat příspěvek k receptu Zeleninová směs s hlívou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept