Želatinové jahodové řezy

1 hod | moučník | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 72652x
Výborný lehký moučník s jahodami a želatinou.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 22 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce ušleháme s cukrem do pěny, pak postupně přimícháváme mouku. Vzniklé těsto nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme asi 20 minut na 175 stupňů. Upečený korpus necháme vychladnout.

Zatím si připravíme krém. Kostku tvarohu vyšleháme s máslem, pak ručně vmícháme zakysanou smetanu a podle chuti osladíme moučkovým cukrem.

Na vychladlý piškot natřeme krém, poklademe plátky jahod a přelijeme mírně zchladlou želatinou, kterou připravíme podle návodu na sáčku. Želatinové jahodové řezy necháme v lednici ztuhnout a vychladit.

Želatinové jahodové řezy nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Želatinové jahodové řezy

Počet přidaných receptů: 76

Ingredience

na porcí
Vaše cena 999 běžně 18500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
98 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Želatinové jahodové řezy

Recept se nachází v 449 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
zdegross
staré recepty 3816 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Želatinové jahodové řezy

Celkový počet komentářů u receptu: 12
Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Želatinové jahodové řezy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept