Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

15 min | chuťovka | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 147x
Recept na zdravou chuťovku, který je za pár minut hotová.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Grapefruity omyjeme a rozřízneme na polovinu. Zázvor oloupeme a nastrouháme najemno.

Grepové půlky rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme nastrouhaným zázvorem a polijeme medem. Stačí přibližně jedna lžička na polovinu grepu.

Grapefruit s medem a zázvorem pečeme 10 minut, poté vyjmeme z trouby, necháme malinko vychladnout a podáváme. .

Michy autor receptu:

Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Recept se nachází v 9 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2630 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept