Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

15 min | chuťovka | 4 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 147x
Recept na zdravou chuťovku, který je za pár minut hotová.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Grapefruity omyjeme a rozřízneme na polovinu. Zázvor oloupeme a nastrouháme najemno.

Grepové půlky rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme nastrouhaným zázvorem a polijeme medem. Stačí přibližně jedna lžička na polovinu grepu.

Grapefruit s medem a zázvorem pečeme 10 minut, poté vyjmeme z trouby, necháme malinko vychladnout a podáváme. .

Michy autor receptu:

Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Počet přidaných receptů: 2876

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Recept se nachází v 9 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7608 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2633 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Zapékaný grapefruit s medem a zázvorem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept