Zapékané těstoviny

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 58817x
Recept na rychlý a vydatný oběd.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme. Cibuli očistíme a nasekáme.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme vepřovou konzervu a koření. Vše smícháme s uvařenými těstovinami, ty pak rozprostřeme na plech. V míse rozkvedláme vejce, nastrouhaný sýr a smetanu. Tímto zalijeme připravené těstoviny. Těstoviny zapečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Zapékané těstoviny rozdělíme na talíře a můžeme podávat.

autor receptu:

Zapékané těstoviny

Počet přidaných receptů: 13

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
18 hlasujících
  • Recept Zapékané těstoviny - Vynikající

Kuchařky obsahující recept Zapékané těstoviny

Recept se nachází v 77 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Těstoviny 771 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékané těstoviny

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Komentář k receptu Zapékané těstoviny sobekkare 19.08.2013 22:01:18

    Vynikající a jednoduché!!!

  • Měla jsem doma všechny ingredience, takže se mi vařilo jedna báseň :-) jako koření jsem dala provensálské. a protože máme rádi zeleninu, přidala jsem mražený hrášek a kukuřici. přiště možná zkusím rajčátka. Překvapilo mě, jak je maso z konzervy v tomto jídle výborné :-)

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Zapékané těstoviny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept