Zapékané kapustičky s uzeným masem

1 h 30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2176x
Recept na růžičkovou kapustičku, jak ji máme rádi my.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Kapustičky očistíme, opereme a rozkrojíme. V osolené vodě je krátce povaříme a pak přecedíme.

Rozehřejeme kousek másla. Osmahneme na něm slaninu a mandlové lupínky. Přidáme drobně nakrájené uzené maso, kapustičky a spolu opékáme. Přilijeme smetanu, kapustičky osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a asi 3 minuty provaříme. Pak je stáhneme z ohně, pokapeme citronovou šťávou a vyklopíme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmazánem se strouhankou a s posekanou petrželkou. Kapustičky s uzeným masem asi 25 minut zapékáme.

Zapékané kapustičky s uzeným masem podáváme s vařeným bramborem nebo kaší.

konko autor receptu:

Zapékané kapustičky s uzeným masem

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

na porce
Vaše cena 3350 běžně 8816 Kč sleva 62 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapékané kapustičky s uzeným masem

Recept se nachází v 29 kuchařkách
KDI
VARENIE 8295 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3700 receptů
KUCHAŘKA,moje všehochuť
konko
KUCHAŘKA,moje všehochuť 178 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékané kapustičky s uzeným masem

Přidat příspěvek k receptu Zapékané kapustičky s uzeným masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept