Zapékané brambory

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 153284x
Velmi chutný, nápaditý recept na brambory s uzeninou a sýrem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Oloupané brambory nakrájíme na plátky a rozdělíme na olejem potřené pláty alobalu.

Na ně dáme na kostičky nakrájenou slaninu, kterou jsme předem nechali zesklovatět a uzeninu, na kolečka nakrájenou cibuli, na kostky nakrájený sýr. Brambory dochutíme solí, pepřem a poklademe je vločkami másla. Alobal zabalíme a pevně uzavřeme. Brambory zapékáme asi 40 minut na mřížce grilu nebo v rozehřáté troubě.

Hotové zapékané brambory ihned podáváme.

autor receptu:

Zapékané brambory

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

na porcí
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,9
slabší recept
909 hlasujících
  • Recept Zapékané brambory - Moje uzenina : šunka a drůbeží salám se sýrem.
  • Recept Zapékané brambory - Místo eidamu jsem použil camembert.
  • Recept Zapékané brambory - Pokladeno máslem.
  • Recept Zapékané brambory - Zapékané brambory.

Kuchařky obsahující recept Zapékané brambory

Recept se nachází v 67 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 2822 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapékané brambory

Přidat příspěvek k receptu Zapékané brambory
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept