Zapečený květák

35 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9351x
Lehká zdravá večeře s vůní italských sýrů.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě asi 10 min. Uvařený květák zcedíme necháme okapat a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.

Parmezán rozmícháme s nastrouhanou gorgonzolou, špetkou muškátového oříšku, smetanou a vajíčkem.

Sýrovou směs nalijeme přes květák a zapečte mírně dozlatova.

Podávat můžeme bez přílohy nebo s vařeným bramborem.

autor receptu:

Zapečený květák

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porce
Vaše cena 790 běžně 7700 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapečený květák

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 4583 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečený květák

Přidat příspěvek k receptu Zapečený květák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.

  • Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Krásné zuby jsou naší vizitkou, a nejen proto bychom měli dbát na správnou hygienu, ale i dodržovat pár zásad, díky kterým nebudou ztrácet na své bělosti. Kromě metod bělení u zubního lékaře existují i domácí triky, jak dodat svému úsměvu na zářivosti.




přidat nový recept