Zapečený květák

35 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 22938x
Lehká zdravá večeře s vůní italských sýrů.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě asi 10 min. Uvařený květák zcedíme necháme okapat a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.

Parmezán rozmícháme s nastrouhanou gorgonzolou, špetkou muškátového oříšku, smetanou a vajíčkem.

Sýrovou směs nalijeme přes květák a zapečte mírně dozlatova.

Podávat můžeme bez přílohy nebo s vařeným bramborem.

autor receptu:

Zapečený květák

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porce
Vaše cena 5890 běžně 14780 Kč sleva 60 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapečený květák

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8341 receptů
vařecka
Kuchařska2 1252 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečený květák

Přidat příspěvek k receptu Zapečený květák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kdy začít učit děti na lyžích?

    Kdy začít učit děti na lyžích?

    Jezdíte na hory a těšíte se, že si letos začnete užívat lyžování i se svými nejmenšími? Nebo jste sami naopak do tajů lyžařského umění nikdy nepronikli, ale nechcete tyhle ryze zimní radovánky odepřít svým ratolestem?

  • Péče o tělo podle fází měsíce

    Péče o tělo podle fází měsíce

    Luna ve velké míře ovlivňuje chod přírody a také našeho těla. Jak můžeme využít magickou moc měsíce při jednotlivých fázích v péči o pokožku a vlasy? Kdy je nejlepší čas pro začátek diety?




přidat nový recept