Zapečený květák s uzeným masem

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3207x
Jednoduchý recept pro každou příležitost.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Květák uvaříme v páře téměř doměkka.

Zapékací misku vymažeme olejem, vysypeme strouhanou. Uzené maso nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Na dno misky dáme vrstvu těstovin, poté část masa, květáku rozebraného na menší růžičky. Vše osolíme, opepříme a posypeme sýrem. Ještě jednou vrstvy zopakujeme - těstoviny, maso, květák, koření a sýr. Smetanu, vejce a mléko rozšleháme a zalijeme jí směs. Květák s uzeným masem zapékáme dorůžova.

Zapečený květák s uzeným masem ihned podáváme. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.

autor receptu:

Zapečený květák s uzeným masem

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapečený květák s uzeným masem

Recept se nachází v 19 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
Zorňafa
1. aa-4 720 receptů
Jozar
Zelenina 153 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečený květák s uzeným masem

Přidat příspěvek k receptu Zapečený květák s uzeným masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept