Zapečené párky v listovém těstě

20 min | chuťovka | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 1469x
Rychlý, jednoduchý a levný recept na dobrou chuťovku.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Listové těsto rozválíme a rozdělíme na 6 čtverců. Listové části posypeme nastrouhaným parmazánem a tymiánem. Na každý kus těsta položíme párek a těsto zavineme.

Párky v těstě položíme na plech vyložený pečicím papírem. Každý kus těsta potřeme rozmíchaným žloutkem a posypeme praženými sezamovými semínky.

Párky v těstě pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut dozlatova.

Zapečené párky v listovém těstě podáváme jako rychlou chuťovku.

autor receptu:

Zapečené párky v listovém těstě

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapečené párky v listovém těstě

Recept se nachází v 31 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 4500 receptů
Katika
Katika 1200 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené párky v listovém těstě

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Zapečené párky v listovém těstě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept