Zapečené párky s brambory a zeleninou

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 131481x
Zbyly vám v lednici párky a pouze s křenem a hořčicí vám nestačí? Zkuste je zapéct s bramborami a zeleninou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Párky nakrojíme "na ježečka“, brambory a cibuli oloupeme. Brambory rozkrojíme na měsíčky, cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, rajčata na kousky.

Zapékací mísu vymažeme máslem, poklademe cibulí, na ni dáme párky, rajčata, papriku.

Mezi párky vložíme i brambory. Vše osolíme, opepříme, přelijeme kečupem, posypeme provensálským kořením a špetkou chilli.

Takto připravené párky zapékáme asi 45 minut. Během pečení párky 1-2x otočíme.

K hotovému pokrmu je vhodná čerstvá nebo nakládaná zelenina, která navíc zpestří náš talíř. Můžeme dochutit i hořčicí.

autor receptu:

Zapečené párky s brambory a zeleninou

Počet přidaných receptů: 379

Ingredience

3,2
dobrý recept
130 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapečené párky s brambory a zeleninou

Recept se nachází v 53 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
KDI
VARENIE_2 4247 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3045 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené párky s brambory a zeleninou

Přidat příspěvek k receptu Zapečené párky s brambory a zeleninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kolagen v péči o pleť podle věku

    Kolagen v péči o pleť podle věku

    Denně a ze všech stran slyšíme z reklam na pleťové krémy alarmující upozornění na nezbytnost udržování pevné, zdravé a mladé pleti pomocí kolagenu. Co je vlastně kolagen? A proč je pro naši pokožku tak důležitý? V dnešním článku se dozvíte, jak správně pečovat o pleť v různých věkových kategoriích.

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.




přidat nový recept