Zapečené mleté maso

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 23107x
Chutná ale hlavně rychlá večeře či oběd pro 4 osoby do stokoruny.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

V hlubší pánvi podusíme mleté maso. Přidáme lečo a dodusíme. Stáhneme plamen a zalijeme vejci.

Do pekáčku naskládáme na kolečka nakrájené a oloupané brambory. Zalijeme je masovou směsí a vložíme do předehřáté trouby na 180 °C. Mleté maso pečeme asi 10 - 15 minut. Pak zapečené mleté maso posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.

Zapečené mleté maso rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

autor receptu:

Zapečené mleté maso

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Zapečené mleté maso

Recept se nachází v 147 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
KDI
VARENIE_2 4248 receptů
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1394 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené mleté maso

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Zapečené mleté maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept