Klasická francouzská kombinace kuřete a smetanové omáčky s estragonem je ještě rozvynutá o fazole, celer, houby, zapečené s těstovinami.
- - | sůl |
400 ml | vývar |
- - | máslo |
150 ml | smetana |
1 ks | pórek |
- - | mletý pepř |
200 g | těstoviny |
100 g | houby |
150 ml | bílé víno |
- - | olivový olej |
- - | citronová šťáva |
- - | bobkový list |
4 ks | kuřecí stehno |
1 ks | řapíkatý celer |
- - | estragon |
1.5 lžíce | škorobová moučka |
200 g | fazole koňské |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena