Zapečené barevné těstoviny se sýrem

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3372x
Pokud máte málo času, zapečené těstoviny jsou ideálním rychlým jídlem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Nejdříve uvaříme těstoviny podle návodu na obalu v osolené vodě. Po uvaření scedíme a necháme okapat.

Do větší misky si dáme rozmrazený špenát, kukuřici, očištěnou mrkev nakrájenou na kolečka a oloupaný česnek nakrájený na plátky. Vše důkladně promícháme. Maso si nakrájíme na menší kostičky a na olivovém oleji trošku osmahneme.

Do mísy s ostatními ingrediencemi dáme maso a těstoviny, vše dohromady pořádně promícháme.

Troubu si předehřejeme na 170 °C. Vezmeme si vyšší plech a dáme do něj pečící papír. Pokud není papír, tak můžeme plech vymazat máslem a posypat strouhankou.

Rozkvedláme ve skleničce celá tři vajíčka a přilijeme trochu smetany nebo mléka. Poté směs nalijeme do misky s ostatními ingrediencemi a důkladně promícháme. Celý obsah vysypeme na plech, zarovnáme a posypeme sýrem. Pečeme 30 minut při 170 °C.

Zapečené barevné těstoviny se sýrem můžeme podávat s kyselou okurkou.

autor receptu:

Zapečené barevné těstoviny se sýrem

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
9 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapečené barevné těstoviny se sýrem

Recept se nachází v 26 kuchařkách
Kibinka
Zapečená jídla 1 recept
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené barevné těstoviny se sýrem

Přidat příspěvek k receptu Zapečené barevné těstoviny se sýrem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept