Zapečená plněná cuketa v trojobalu

15 min | hlavní chod | 3 porce | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 2829x
Tento recept z mladé cukety je rychlý, jednoduchý a výsledek velmi dobrý.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Mladou cuketu pořádně umyjeme, nakrájíme na tzv. mušličky. Jde o kolečka, která nejprve neodkrojíme úplně, ale jen do 3/4, druhé kolečko odkrojíme celé, vznikne nám mušlička.

Každou cuketovou mušličku naplníme kouskem sýru a šunky. Cuketu po obou stranách posypeme kořením, já používám mexiko gril.

Plněné cukety poté obalíme v trojobalu, poklademe na pekáč vyložený papírem, který ještě potřeme olivový olejem. Cukety pomažeme olejem i trochu seshora.

Plněné cukety pečeme na 180 °C 20 minut, poté je otočíme a pečeme dalších 10 minut dozlatova. Když budeme cukety otáčet, budou se zdát ještě málo upečené, ale nevadí, ony se po otočení krasně dopečou.

Zapečenou plněnou cuketu v trojobalu podáváme s bramborem jako hlavní chod.

Inga autor receptu:

Zapečená plněná cuketa v trojobalu

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
8 hlasujících
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - príprava
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - Obalování
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - Zapečená plněná cuketa v trojobalu - upečené
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - Plnění
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - Zapečená plněná cuketa v trojobalu
  • Recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu - Před pečením

Kuchařky obsahující recept Zapečená plněná cuketa v trojobalu

Recept se nachází v 67 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů
zdegross
cukety 164 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečená plněná cuketa v trojobalu

Přidat příspěvek k receptu Zapečená plněná cuketa v trojobalu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept