Recept na omáčku výrazné chuti, kterou používáme jako základ při přípravě zapékaných pokrmů, ale i různých bílých speciálních omáček.
1 ks | bobkový list |
6 kuliček | bílý pepř |
300 g | telecí maso |
100 g | kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
muškátový oříšek | |
omáčka | |
60 g | máslo |
0.5 l | mléko |
1 ks | cibule |
60 g | hladká mouka |
0.5 l | telecí vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena