Recept na výraznou polévku pro všechny milovníky uzeného.
3 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
300 g | moravské uzené |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
bobkový list | |
nové koření | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
Pomalu tažený vývar jako nejlepší životabudič
Poctivý vývar vyžaduje čas a pomalé vaření, díky němuž dosáhne své síly a plné chuti. Hodí se do všech polévek, omáček, ale i jako základ pod pečené maso, při přípravě rizota a dalších pokrmů, které potřebují chvíli k dušení a prolnutí chutí. Vývar, kterému nechybí "štáva", jak na to? Zkuste naše prověřené recepty.
autor Terka K
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena