nalezeno 10 receptů
4.0 2x
Perfetktni hostina pro perfektni lidicky
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
2.6 5x
Recept na neodolatelnou paštiku z kachních jater v praženém sezamu s rybízovým želé, pečenými smrkovými hřiby s tymiánem, domácí celerovou bruschettou
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.0 16x
Recept na velmi chutnou a šťavnatou kachnu s chutí jablíček. Hlavní chod vhodný pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.9 85x
Klasicky pečená kachna s netradiční přílohou z kopřiv, medvědího česneku a pórku. Recept na vydatný sváteční oběd.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.3 11x
Vyzkoušejte recept na vydatný hlavní chod z bílých fazolí s kachnou z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Kachní stehna s velmi chutně připraveným zelím. Osvědčený recept na sváteční oběd.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.9 30x
Recept na sváteční nádivku z kachních jater, ze které můžete udělat knedlíčky do polévky, naplnit s ní kůže z kachního krku, anebo se tato nádivka jen upeče a podává jako výborná příloha či samostatně.
ČÍST VÍCE90min | Přílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.4 53x
Jde o velmi chutný recept, kdy se kůže z kachního krku naplníme nádivkou z kachních jater a upečeme. Je to vynikající sváteční pochoutka.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.8 18x
Recept na chutné rizoto připravené z uvařených kachních drobů a kořenové zeleniny.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena