nalezeno 14 receptů
2.9 1009x
Recept na kysané zelí s kroupy.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z chorvatské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.0 20x
Nudličky vepřového masa ve směsi krup, hrachu a pórku.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 11x
Recept na sytý hlavní chod z vepřové plece s ječnými kroupami a zeleninou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo pečivo.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1003x
Recept na fazole se zeleninou, bramborami a uzeným masem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty ze slovinské kuchyně kuchyně |
3.2 64x
Zelné závitky s náplní z ječných krupek a cuket ve sladké rajčatové omáčce chutnají prostě báječně.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.4 10x
Podobnou kaší byli krmeni gladiátoři ve starém Římě. Dobře po ní rostou svaly. Recept, který lze uvařit i v přírodě.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.6 10x
Recept po babičce. Šurimajzl jsou fazole s kroupami.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.8 16x
Šetří čas. Vhodná vložka do polévky.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 17x
Recept na vydatný fazolový salát s uzeným masem a kroupami, který dochutíme česnekovou zálivkou.
ČÍST VÍCE35min | Saláty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.5 8x
Vyzkoušejte snadný recept na chutnou krémovou bramborovou polévku, doplněnou ječnými kroupami a vepřovými škvarky.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
5.0 11x
Postup přípravy vepřového kolínka pečeného na jablkách s kroupovými placičkami dle receptu z konce 19. století.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 10x
Také připravujete na Vánoce klasického "kubu" ? Vyzkoušejte letos podobný recept z ječných krup s lesními sušenými houbami, česnekem a kusem uzeného, pokrm si můžete s chutí dopřát i po vánočních svátcích.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.4 5x
Nikde není psáno, že by se houbový kuba měl připravovat pouze o vánočním čase ze sušených hub. Dnes si tuto staročeskou klasiku z krup připravíme z čerstvých hříbků. Recept je jednoduchý.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Vyzkoušejte časově náročnější recept na klasický šoulet s vařeným vepřovým jazykem.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena