nalezeno 7 receptů
3.9 63x
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné je na vzhled a chuťově velmi podobná pravé dršťkové polévce. Polévka je od té pravé téměř k nerozeznaní.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 74x
Klasický recept francouzské kuchyně, který Julie Child dovedla k dokonalosti. Jedná se o hovězí maso pomalu dušené na červeném víně a potom smíchané s osmaženými žampiony a cibulkou perlovkou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.1 60x
Recept na starodávné a tradiční jídlo francouzské kuchyně, které je oblíbené i dnes, připravuje se na červeném víně s perlovými cibulkami a žampiony. Jídlo je chutné a velmi syté.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 25x
Můj recept na zvěřinu. Jde o marinované stehno z divočáka, později upečené a dušené na červeném víně a podávané s šípkovou omáčkou. Je to luxusní delikatesa úžasné chuti.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
2.9 17x
Recept na velmi chutnou voňavou roštěnku s uzenou paprikou připravenou na šťávě se žampiony.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.8 13x
Hovězí líčka patří mezi vyhledávané pochoutky. Recept na dobrý oběd nebo večeři z hovězích líček a hub.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.1 15x
Jde o italský recept, kdy se příčně řezané telecí lýtko dlouho dusí klasicky ve vývaru s vínem, zeleninou a gremolatou, přičemž moderní verze používá rajčata, kořenovou zeleninu a víno.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena