nalezeno 20 receptů
4.8 20x
Recept na japonské národní jídlo sushi v provedení maki, nigiri a calyfornya rols.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 7x
Japonská kuchyně na český způsob.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 16x
Skvělá omáčka ke kouskům kuřecího masa.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.6 9x
Japonský recept Jakitori.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Osvědčený recept na chuťově výraznou omáčku na sushi či marinádu na maso.
ČÍST VÍCE20min | Marinády | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.0 2x
Plátky lososa výrazně ochucené omáčkami a ozdobené řeřichou a pažitkou. Recept na specialitu japonské kuchyně.
ČÍST VÍCE30min | Chuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.3 7x
Recept na tradiční japonskou polévku.
ČÍST VÍCE25min | Polévky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na snadný pokrm s nádechem Japonské kuchyně.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.4 7x
Jednoduchý, rychlý, zdravý a hlavně chutný recept na plátky vepřového masa dušené v sójové omáčce.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.2 5x
Kuřecí maso dušené v omáčce a zalité vajíčkem na misce rýže. Recept japonské kuchyně.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.5 13x
Recept na sushi maki s náplní z krabích tyčinek.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.0 6x
Červený olej podle tohoto receptu se používá jako stolní koření na přiostření pokrmů.
ČÍST VÍCE15min | Zálivky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.4 7x
Jeden recept z japonské kuchyně.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
2.9 7x
Recept na omáčku vhodnou k japonským pokrmům.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.6 80x
Miso je sójová pasta, kterou Japonci nebo makrobiotici používají při vaření jako základ pro polévku. Vyrábí se také z hnědé rýže nebo ovsa, ale není to obvyklé. Dnes je miso běžně k dostání. Polévce dodá jemnou chuť, takže není třeba jiného dochucení.
ČÍST VÍCEChuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
3.4 5x
Chutná polévka bez dlouhých příprav a vaření.
ČÍST VÍCE20min | Polévky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.0 23x
Sushi je sice tradiční japonský pokrm, připravovaný z mořských ryb, avšak český kuchtík se nezapře, a tak můžete japonskou specialitku ochutnat v české verzi.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.4 23x
Máte-li chuť na zvěřinu, přpravte si třeba tohoto pečeného bažanta.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
2.8 12x
Osmažené kousky masa, zeleniny a žampionů přelévané omáčkou - to je tempura.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
4.5 8x
I studené omáčky mají své kouzlo v kuchyni.
ČÍST VÍCE35min | Omáčky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena