nalezeno 83 receptů
4.0 35x
Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 7 lidí
4.5 109x
Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.5 10x
Dušené kuře s cibulí, česnekem a provensálskými bylinkami.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.8 43x
Kromě výborné polévky není mnoho způsobů jak kohouta připravit, a proto doporučuji tento recept.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.5 13x
Výborná hustá polévka - příjemné a navinulé chuti.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z polské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 637x
Zeleninová směs, kde najdeme pórek, papriky i rajčata a krůtí maso nakrájené na drobné nudličky.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 17x
Recept na kuře s jemnou chutí vína.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 663x
Recept na kuře potřené máslem, pečené se snítkou estragonu a podávané s pečeným česnekem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.1 77x
Recept na vynikající francouzskou pochoutku, která se v originále připravuje z telecího masa, ale kuřecí maso v Cordon Bleu je téměř rovnocennou náhradou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 13x
Nevšední polévka pro všechny, kteří se nebojí experimentu.
ČÍST VÍCE20min | Polévky | Recepty z polské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.
ČÍST VÍCE45min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 704x
Recept na nudličky z kuřecího masa v omáčce s hořčicovou chutí.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 707x
Kachnička potřená velkou spoustou česneku je pečená s nakrájenou okurkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 653x
Uvařené a naporcované kuře se dává do smetanové omáčky, do které se vloží uvařený květák. S rýží si tento francouzský pokrm vychutnáte.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 761x
Kuřecí kousky v jemné smetanové omáčce, kterou zdobíme kapií. s ráží budete mít výbornou kombinaci.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 650x
Typické francouzské jídlo, které je nejen výborné a zdravé, ale také málo kalorické.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 754x
Velice pikantní kuřátko pečené v česnekovo-nivové smetanové omáčce. Pokud máte rádi bylinky, můžete je bezevšeho přidat!
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 711x
Kuřecí plátky pečené v troubě a potřené těstíčkem z hořčice a strouhanky. Francouzská dobrota!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 817x
Klasická francouzská kombinace kuřete a smetanové omáčky s estragonem je ještě rozvynutá o fazole, celer, houby, zapečené s těstovinami.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 1384x
Recept na porce kuřete přelité zeleninovou směsí.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena