nalezeno 24 receptů
4.5 109x
Jednoduchý recept na křupavá kachní prsa hotová za 25 minut.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 5 lidí
4.6 33x
Trošku pracnější příprava z dančí či jelení kýty, ale výsledek stojí za to.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařili 4 lidé
4.5 15x
Recept na francouzskou specialitu.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
2.9 31x
Srnčí maso je vyhledávanou lahůdkou. Právě je sezona zvěřiny, proto přidávám další recept pro milovníky této delikatesy.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 2x
Pečené křepelky s višňovým čatní. Výborný recept.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 14x
Recept na netradiční oběd vhodný nejen pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
4.3 16x
4.2 5x
Recept na zapékaná kachní prsa se zeleninou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 16x
Chutný recept pocházející až z Francie.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 3x
Čirá, mírně nažloutlá až nahnědlá polévka. Recept typické vůně a bohaté chuti, s vložkou nakrájeného masa, knedlíčků a žampionů.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | ostatní kuchyně |
4.9 8x
Recept pro milovníky zvěřiny, kteří se nebojí experimentovat.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 2x
Recept na slavnostně připravenou zvěřinu.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.0 4x
Recept na kachnu se zajímavou přílohou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
4.1 9x
Sváteční recept na kančí kýtu se švestkovou omáčkou podávanou se špekovým knedlíkem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.9 7x
Recept na přípravu jeleního hřbetu Wellington s kaštanovým pyré a medovou šalotkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
5.0 3x
Recept na přípravu zvěřinové teriny se srnčím masem se slaninou, divokými bylinkami a pistáciemi, podávaná s karamelizovanou cibulí, okurkou a domácím chlebem.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 25x
Můj recept na zvěřinu. Jde o marinované stehno z divočáka, později upečené a dušené na červeném víně a podávané s šípkovou omáčkou. Je to luxusní delikatesa úžasné chuti.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 2x
Skvělý recept na jelení steak s ostružinovou omáčkou, dýňovým pyré a glazurovanou šalotkou.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.0 4x
Recept na chuťově velmi zajímavou omáčku, která se hodí ke studeným pokrmům ze zvěřiny.
ČÍST VÍCE10min | Omáčky | ostatní kuchyně |
3.1 7x
Nízký obsah tuku (2,5g na 100g masa), vysoký obsah bílkovin (24g na 100g).
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena