nalezeno 47 receptů
4.8 166x
Slavnostní úprava hovězí svíčkové v listovém těstě.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařilo 10 lidí
4.0 8x
Výborný a poměrně jednoduchý recept, pokud chcete nějak oživit rodinnou večeři, překvapit přátele a nebo vaši drahou polovičku.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 3x
Recept na pastýřský koláč je velmi jednoduchý. Provoňte ho čerstvými bylinkami a získáte skvěle vyladěný pokrm, který si zamilujete.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.8 31x
Jde o recept na velmi chutnou pomalu pečenou roštěnku v celku, která má měkoučké maso s výraznou chutí koření a vína.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.7 14x
Před 50 lety napsal humorista pan Achille Gregor půvabnou knížku receptů a milého povídání pod názvem "Muž v zástěře". I když jeho recepty odráží tehdejší možnosti zisku surovin, bylo by škoda, aby je zavál čas.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 26x
Vyzkoušejte si doma udělat roastbeef. Je to jednoduché, jen se maso den předem nakládá.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 57x
Recept na netradiční přípravu rostbífu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.9 1143x
Hovězí maso ve vlastní šťávě se zeleninou, je výborné a rýží a brambory.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 16x
Zapečená směs z hovězího masa a zeleniny s bramborovou kaší.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 6x
Výborný recept na šťavnatý roštěnec.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept na anglické jídlo vhodné na oběd.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Recept pro milovníky francouzské kuchyně.
ČÍST VÍCEHlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.1 17x
Hovězí dušené na víně s estragonem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 13x
Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 136x
Hovězí na francouzský způsob pro gurmány. Příprava je zdlouhavější, ale stojí to za to.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1515x
Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 533x
Jednoduchý recept na dušené telecí maso na cibulce s kmínem.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 942x
Jednoduše upravené hovězí maso, které přeléváme šťávou a zdobíme pomerančem a olivou.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z britské kuchyně kuchyně |
2.9 818x
Telecí dušené na víně se žampiony, rajčaty a bylinkami. Příloha není nutná, ale když budete chtít nejlepší jsou brambory nebo pečivo.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 702x
Hovězí kousky zalité černým pivem a dušené v troubě, na povrchu se podává s opečenými bagetkami. Je to opravdu vynikající!
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena