Nalezeno receptů: 149
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Krnovská rybí polévka

    Rybí polévka trochu jinak. Recept na kořeněnou polévku uvařenou z rybích hlav, odřezků a kousků pangasia. Tato polévka chutná i lidem, kteří rybí maso moc nemusí.

    1 hod | polévka | česká kuchyně
    4,7
    169 hlasujících
  • Pečený pangas s červenou čmajdou

    Pečený pangas s červenou čmajdou

    Pangase doma jíme moc rádi a dnes jsem k němu vymyslela domácí rajčatové chutney, které dohromady s opečenými bramborami chutnalo prostě fantasticky.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    4,2
    16 hlasujících
  • Amur na zelenině

    Amur na zelenině

    Ryba s lehkou zeleninou přílohou. Recept z jednoho pekáčku pro všechny, kteří na pořádný rybí chod nedají dopustit. Ale pozor na kosti!

    1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    3,3
    7 hlasujících
  • Filé na pórku s vejcem

    Filé na pórku s vejcem

    Proč trávit hodiny času v kuchyni, když si dobré jídlo můžeme přichystat do 30-ti minut? Filé z tresky stačí dobře dochutit a jako přílohu si připravit volské oko zasypané sýrem.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    3,5
    4 hlasujících
  • Losos s koprovým přelivem

    Losos s koprovým přelivem

    Výborný recept na zdravé a lehké jídlo.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    1,3
    30 hlasujících
  • Pangas čína s bramboráčky

    Pangas čína s bramboráčky

    Rybí filé tentokrát upravené jako čína se spoustou zeleniny a bramboráčky. Chutná i dětem, které rybí maso nemusí.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně
    4
    22 hlasujících
  • Rybí rizoto

    35 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept
    2,8
    5 hlasujících
  • Šupinatá sekaná

    Recept na zajímavou sekanou z rybího masa se šupinkami z mandlí.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně
    5
    2 hlasujících
  • Dušené filety z tresky

    Dušené filety z tresky

    Vlastní recept při změně stylu života. Rychlý a zdravý recept na úpravu ryby a zeleniny.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně
    3,8
    8 hlasujících
  • Kapr s nádivkou

    Již jste někdy jedli nadívaného kapra? Tento je plněn houbovou směsí se šunkou a chutná senzačně.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně
    3,1
    61 hlasujících
  • Filé po tyrolsku

    Filé po tyrolsku

    Zapečené filé s rajčaty a sýrem jistě přijde vhod k obědu i k večeři.

    1 hod | hlavní chod | rakouská kuchyně
    3,7
    9 hlasujících
  • Kapr více chutí

    Máte rádi maso sladkovodních ryb? Co takhle vyzkoušet kapří variantu, která je chuťově opravdu výborná a také celkem zdravá? Kapra upraveného podle následujícího receptu můžete podávat k obědu či k večeři s čímkoliv, čerstvým chlebem, ale i s brambory.

    1 h 30 min | hlavní chod
    3,8
    8 hlasujících
Nalezeno receptů: 149
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Jak pečovat o kontaktní čočky

    Jak pečovat o kontaktní čočky

    Péče o kontaktní čočky může připadat uživatelům brýlí příliš složitá a zdlouhavá. Možná i proto zůstávají raději věrní klasickým brýlím. Je pravdou, že stejně jako brýle, i kontaktní čočky potřebují být chráněny před poškozením a zároveň udržovány ve sterilní čistotě vhodnou dezinfekcí. Díky správným dezinfekčním a konzervačním prostředkům však může být péče o kontaktní čočky snadná, časově nenáročná, přesto velmi efektivní.

  • Horké letní počasí = zvýšená zdravotní rizika

    Horké letní počasí = zvýšená zdravotní rizika

    Koupání ve volné přírodě, stejně jako v bazénech a aqua parcích, je jistě zdraví prospěšné, ale nikoliv bez rizika. V přírodních nádržích ohrožují naše zdraví sinice a jejich toxiny, v bazénech se pak mohou šířit plísňová onemocnění a bradavice. Prakticky ve všech vodách lze zjistit výskyt patogenních mikroorganismů. Velice podstatným faktorem pro kvalitu vody je také vlastní disciplinovanost, v případě průjmu či nejrůznějších kožních onemocnění si koupání v přírodních nádržích nebo v koupalištích prostě musíme odpustit.




přidat nový recept