Nalezeno receptů: 150
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Krnovská rybí polévka

    Rybí polévka trochu jinak. Recept na kořeněnou polévku uvařenou z rybích hlav, odřezků a kousků pangasia. Tato polévka chutná i lidem, kteří rybí maso moc nemusí.

    1 hod | polévka | česká kuchyně
    4,7
    169 hlasujících
  • Filé na pórku s vejcem

    Filé na pórku s vejcem

    Proč trávit hodiny času v kuchyni, když si dobré jídlo můžeme přichystat do 30-ti minut? Filé z tresky stačí dobře dochutit a jako přílohu si připravit volské oko zasypané sýrem.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    3,5
    4 hlasujících
  • Pečený pangas s červenou čmajdou

    Pečený pangas s červenou čmajdou

    Pangase doma jíme moc rádi a dnes jsem k němu vymyslela domácí rajčatové chutney, které dohromady s opečenými bramborami chutnalo prostě fantasticky.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    4,2
    16 hlasujících
  • Kapr s nádivkou

    Již jste někdy jedli nadívaného kapra? Tento je plněn houbovou směsí se šunkou a chutná senzačně.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně
    3,1
    61 hlasujících
  • Dušené filety z tresky

    Dušené filety z tresky

    Vlastní recept při změně stylu života. Rychlý a zdravý recept na úpravu ryby a zeleniny.

    30 min | hlavní chod | česká kuchyně
    3,8
    8 hlasujících
  • Pangas čína s bramboráčky

    Pangas čína s bramboráčky

    Rybí filé tentokrát upravené jako čína se spoustou zeleniny a bramboráčky. Chutná i dětem, které rybí maso nemusí.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně
    4
    22 hlasujících
  • Marinovaný kapr

    Zajímavý recept možná i na vánočního kapra.

    35 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 7 lidí
    4,7
    75 hlasujících
  • Pangasius v jogurtové omáčce

    Pangasius v jogurtové omáčce

    Jemné filé se zeleninou a jogurtem pečené v remosce.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 3 lidé
    4,4
    22 hlasujících
  • Amur na zelenině

    Amur na zelenině

    Ryba s lehkou zeleninou přílohou. Recept z jednoho pekáčku pro všechny, kteří na pořádný rybí chod nedají dopustit. Ale pozor na kosti!

    1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    3,5
    8 hlasujících
  • Smažený pangassius s grilovanou zeleninou

    Jednoduché, lehké a zdravé jídlo podávané s osmahnutým toustem, které dostatečně zasytí.

    30 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | vařili 2 lidé
    5
    4 hlasujících
  • Zapečené filé se sýrem

    Filé obalené v mouce a opečené, posypané strouhaným sýrem a zapečené.

    25 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    4
    16 hlasujících
  • Zapečený pangas s brambory

    Zapečený pangas s brambory

    Oběd z jednoho pekáčku.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    4,5
    13 hlasujících
Nalezeno receptů: 150
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Zdravotní problémy spojené s prací na počítači

    Zdravotní problémy spojené s prací na počítači

    Počítač je pro mnohé z nás zdrojem příjmů, ale i prostředkem, jak se snadno zabavit nebo jen prostě ubíjet čas. Ať tak nebo tak, trávíme u počítače nezanedbatelné množství času. Nutí nás k tomu jistě i technologicky smýšlející doba a tomu se podřizující životní styl nás všech. Počítače, které ovládly mnohé pracovní profese, ale i naše soukromí, však mají velký vliv i na naše zdraví a tomu bychom rozhodně měli věnovat pozornost.

  • Použití éterických olejů - domácí aromaterapie

    Použití éterických olejů - domácí aromaterapie

    Síla v každé kapce, tak by se dal definovat hlavní význam přírodních éterických olejů, které se získávají z rostlin. V aromaterapii se užívají pro svou schopnost ovlivňovat tělesné funkce, ale také psychiku a emoce. Jaké jsou hlavní způsoby použití?




přidat nový recept