Nalezeno receptů: 112
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Pstruh s hroznovým vínem

    Pstruh tentokráte na švýcarský způsob.

    25 min | hlavní chod | švýcarská kuchyně
    3
    95 hlasujících
  • Pstruh s bylinkovým máslem

    Restovaný pstruh přelitý bylinkovým máslem s rajčátky.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    4,5
    11 hlasujících
  • Pstruh se šťouchanými brambory

    Pstruh se šťouchanými brambory

    Pstruh dochucený kmínem a obalený v mouce. Přílohu tvoří šťouchané brambory s pažitkou.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    17 hlasujících
  • Pstruh s česnekovým dipem

    Grilovaný pstruh v alobalu přelitý pikantním dipem.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně
    3,7
    6 hlasujících
  • Pstruh se žampiony na bylinkách

    Pstruh plněný bylinkami pečený na bílém víně.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně
    4,2
    4 hlasujících
  • Pstruh po švýcarsku

    Takto připravují pstruhy ve Švýcarsku. Je to opravdu moc dobré.

    25 min | hlavní chod | švýcarská kuchyně
    3
    121 hlasujících
  • Pstruh nadívaný česnekem

    Pstruh nadívaný česnekem

    Jestli máte rádi pstruhy, vyzkoušejte tento chutný recept.

    35 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 8 lidí
    3,8
    21 hlasujících
  • Pstruh labužníka Pepana

    Naplnění a zapečení pstruzi. Pochoutka, která nejlépe vynikne s vařeným bramborem.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    4,1
    8 hlasujících
  • Pstruh se zeleninou a bramborem

    Velmi jednoduchý recept na výborný oběd. Pstruha snadno a rychle připravíme v alobalu.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 2 lidé
    3,9
    7 hlasujících
  • Pstruh na houbách

    Pstruh na houbách

    Recept na pstruha dušeného na houbách, sójové omáčce a cibuli. Opravdová lahoda pro ty, kteří milují ryby a sušené houby.

    25 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    117 hlasujících
  • Pstruh po podgoricku

    Pochoutka ze pstruha politá smetanovou zálivkou s česnekem.

    45 min | hlavní chod | černohorská kuchyně
    3
    1028 hlasujících
  • Pstruh smažený v těstíčku

    Maso pstruha je velmi chutné a ani moc nezáleží na úpravě. Ovšem dobrá příprava ho může ještě podtrhnout.

    25 min | hlavní chod | česká kuchyně
    2,7
    104 hlasujících
Nalezeno receptů: 112
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Jak překonat angínu bez antibiotik?

    Značně nepříjemné příznaky angíny známe všichni - bolest v krku, zejména při polykání, horečky, celková únava, bolesti svalů a kloubů. Angína je infekční zánětlivé onemocnění krčních mandlí a hrdla, tedy kořene jazyka a přilehlé části hltanu. Vzniká v důsledku oslabení imunity, zanesení tlustého střeva a přetížení lymfatického systému, zvláště pak slinivky.

  • Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Akné, nebo vřed? Karbunkl to je!

    Karbunkl carbunculos je velmi nepříjemné hnisavé onemocnění kůže. Vzniká splynutím minimálně dvou furunklů. Karbunkl je nebezpečnější, protože je větší, navíc může pronikat i do hlubších struktur kůže. Je to bolestivé zánětlivé onemocnění, projevuje se zarudnutím, otokem a někdy i teplotou.




přidat nový recept