nalezeno 9 receptů
4.4 27x
Sezona čerstvého chřestu prý začíná na jaře od svatého Jana. Z dovozu ho můžeme mít k dispozici i na podzim a v zimě, jenom si musíme pohlídat dobrou kvalitu a podívat se, zda byl vhodně uskladněn.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z německé kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
2.4 41x
Jemná zeleninová polévka s knedlíčky.
ČÍST VÍCE10min | Polévky | Recepty z německé kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.9 2011x
Tradiční bavorská polévka s jitrocelem, topinkami, slaninou, cibulí a lžící smetany na zjemnění v každé porci.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.0 1058x
Výborné žemlové knedlíky, do kterých přidáváme spoustu petrželky. Hodí se k pečenému masu a zelí.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.2 13x
Vydatný salát, který zasytí každého strávníka.
ČÍST VÍCE30min | Saláty | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.3 8x
Recept pro ty, kteří chtějí ušetřit čas a nádobí při vaření přílohy - brambor.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.8 10x
Jedná se o lokální specialitu. Poznala jsem ji při návštěvě německých přátel ve Frankfurtu. Údajně byla oblíbeným pokrmem J. W. Goetha.
ČÍST VÍCE60min | Omáčky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
4.1 22x
Skvělé polévkové knedlíčky, které jsou vhodné především do vývarů.
ČÍST VÍCE20min | Polévky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
5.0 3x
Recept na dobrotu, která chutná nejen k pivu.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena