Nalezeno receptů: 92
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Bílý chřest s máslovou omáčkou

    Vynikající recept na slavnostní stůl.

    30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    2,9
    119 hlasujících
  • Paštičky s kuřecím masem a chřestem

    Paštičky s kuřecím masem a chřestem

    Tyto elegantní bábovičky mohou posloužit jako první chod večeře pro hosty. Mají výraznou chuť a přitom jsou lehké a rozplývají se na jazyku. Navíc vypadají přímo nádherně.

    1 hod | předkrm | česká kuchyně
    2,9
    108 hlasujících
  • Estragonové kuře

    Pečené kuře s estragonem a šlehačkou. Recept s vůni a chutí Francie.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,7
    199 hlasujících
  • Pečený pangasius s hermelínem

    Pečený pangasius s hermelínem

    Oběd, který je za pár minut na stole. Recept na pangase zapečeného se sýrem.

    1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 12 lidí
    4,9
    27 hlasujících
  • Kuřecí prsa s bylinkovou krustou

    Kuřecí prsa s bylinkovou krustou

    Kuřecí prsa s kůží, potřená bylinkovou směsí a zapečená v horké troubě. Jako přílohu volíme brambory nebo hranolky. Ale hodí se i zelenina a různé dipy.

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařilo 7 lidí
    4,3
    62 hlasujících
  • Kuskusové placičky

    Kuskusové placičky

    Měkké placičky z celozrnného kuskusu, které krásně voní po estragonu.

    30 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,4
    26 hlasujících
  • Kebab z mletého masa

    Kebab z mletého masa

    Jednoduchý a rychlý recept na pokrm z mletého masa.

    35 min | hlavní chod | bulharská kuchyně | vařilo 5 lidí
    4,6
    56 hlasujících
  • Krůtí prsa na bylinkách

    Velmi jemné krůtí maso s aromatickou chutí bylinek

    45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vařili 4 lidé
    3,2
    96 hlasujících
  • Salát z červené řepy 1

    Salát z červené řepy 1

    Skvělý salát z červené řepy a lískových ořechů.

    30 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    4,1
    15 hlasujících
  • Rybí filé plněné bylinkovým sýrem

    Velmi dobrý recept na hlavní chod z rybího filé.

    25 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | vařili 3 lidé
    4,6
    66 hlasujících
  • Smetanová zeleninová polévka

    Jemná polévka, která zachutná nejen vegetariánům, ale i všem dětičkám. Pokud máte na zahrádce cukety, máte vyhráno!

    45 min | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | vařil 1 člověk
    3
    729 hlasujících
  • Francouzské kuře

    Kuře potřené máslem, pečené se snítkou estragonu, podáváme se šťávou a pečeným česnekem.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    658 hlasujících
Nalezeno receptů: 92
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Artróza a artritida - jaký je mezi nimi rozdíl?

    Určitě jste už tyto dva pojmy někdy slyšeli. Ale víte, proč někdy mluvíme o artróze a jindy o artritidě a jaký je mezi nimi rozdíl?

  • Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Načerpejte na jaře sílu z medvědího česneku

    Medvědí česnek známe nejspíš všichni, je považován za nejsilnější jarní bylinu a jeho detoxikační účinky, pro které je v těchto dnech hojně vyhledáván, jsou doslova zázračné. Právě nyní tato bylinka krásně bíle kvete, a když budete mít štěstí, můžete na něj narazit při procházkách listnatými lesy, kde jsou někdy vidět celé lány medvědího česneku.




přidat nový recept