nalezeno 5 receptů
5.0 5x
Dušené jehněčí plecko se sumahem, rozmarýnem a saturejkou se smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1218x
Recept na makedonské jehňátko se zelím a rajčaty. Jednoduché a z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z chorvatské kuchyně kuchyně |
4.5 44x
Tato gulášová polévka je určena především pro milovníky skopového masa. Podáváme ji i jako samostatný pokrm.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.6 10x
Recept na jehněčí kolínko se zeleninou, chutí česneku, tymiánu a pečené na pivu.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Vynikající jihotyrolská specialita, která již dlouhodobě zaujímá přední místo mezi velikonočními pochoutkami, jsou pečená jehněčí žebírka s chřestem. V Buschenschanku Oberlegar u Terlan je podle tradičního receptu připravuje Helene Schwarz. Příprava není složitá, a jak zmiňuje farmářka Helen, čerstvě sklizený chřest se k jehněčímu masu skvěle hodí.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena