nalezeny 4 recepty
4.0 28x
Dušené jehněčí kostky se žampiony s jemnou chutí tymiánu. Recept na hlavní chod vhodný pro velikonoční stůl.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 15x
Můj vlastní recept na velmi chutnou, lehkou a osvěžující jogurtovou polévku z delikátní žluté máslové fazolky doplněnou výbornými knedlíčky z mletého jehněčího masa.
ČÍST VÍCE35min | Polévky | ostatní kuchyně |
4.0 25x
Vyzkoušejte recept na pikantní polévku z jehněčího krku, kterou můžeme podávat i jako hlavní chod.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
V této polévce vás překvapí neobvyklé kombinace chutí. Recept je trochu složitější na přípravu, ale za výsledek to stojí.
ČÍST VÍCE75min | Polévky | Recepty z africké kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena