Výborný veganský koláč

1 hod | dezert | 8 porcí | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1852x
Recept na veganský koláč s vynikajícím krémem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Na těsto smícháme všechny suché přísady - mouku, cukr, vanilkový cukr a kypřící prášek. Poté přimícháme olej a sójové mléko.

Vzniklé těsto nalijeme do vymazané formy a pečeme přibližně 20 minut na 200 °C.

Následně připravíme "tvaroh". Rozmixujeme (zcela na kaši, vhodné je použití ponorného mixéru) oříšky a tofu, smícháme s jogurtem. Přisladíme podle chuti a přidáme balíček ztužovače šlehačky pro ztuhnutí. Ořechy použijeme podle chuti - druh i množství.

Vzniklým tvarohem potřeme vychladlý veganský koláč a poklademe ovocem podle chuti. Můžeme použít libovolné čerstvé i kompotované ovoce, výborné jsou kompotované jahody).

Výborný veganský koláč nakrájíme na porce a podáváme.

autor receptu:

Výborný veganský koláč

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porcí
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Výborný veganský koláč

Recept se nachází v 14 kuchařkách
alice.jiranova
*Healthy* 8 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1786 receptů
zjirousek
Dezert 632 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Výborný veganský koláč

Přidat příspěvek k receptu Výborný veganský koláč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept