Výborný chléb z domácí pekárny

příloha | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 8432x
Vyzkoušený recept na chléb připravený v domácí pekárně. Nám moc chutná, proto ho peču velmi často.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Příprava je velice snadná, vše vložíme do misky, nejprve dáme přísady tekuté (mléko, voda, olej), poté sypké (pšeničná chlebová mouka, žitná chlebová mouka, droždí - ne sypané, sůl, cukr, kmín) a šup s tím do pekárny.

Domácí pekárnu nastavíme na základní program, velikost - veliký, kůrka - tmavá a začne se zpracovávat těsto a péct chleba.

Výborný chléb z domácí pekárny po vychladnutí krájíme a podáváme podle chuti k různým jídlům. Případně na chleba namažeme, co nám chutná.

Bára autor receptu:

Výborný chléb z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 13

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
12 hlasujících
  • Recept Výborný chléb z domácí pekárny - První!

Kuchařky obsahující recept Výborný chléb z domácí pekárny

Recept se nachází v 43 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Výborný chléb z domácí pekárny

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • bohužel,nejsem spokojená s receptem Ilona 17.02.2015 17:09:18

    Schválně ho právě peču podruhé a opět se nepovedl!špatný tvar,tuhý,nevím kde je chyba,ale potřetí už ho zkoušet nebudu..

    • Re: bohužel,nejsem spokojená s receptem Bára 18.03.2015 18:37:15

      Dobrý den. Bohužel recept mi nejde opravit a administrátoři se mnou nekomunikovali :-(
      Zkuste toto:
      250ml vody
      150ml mléka
      2 lžíce oleje
      1 lžíce octa
      1 lžička cukru
      1 lžička soli
      kmín mletý dle chuti, já dávám tak 1 vrchovatou lžičku
      210g pšeničné žitné mouky
      400g žitné mouky 1/3 droždí
      Slibuji, že tento recept už bude dobrý a chléb výborný, peču ho hoooodně často. Uvedený recept jsem používala dříve a chtěla ho pozměnit, bohužel nevím jak :-(

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Výborný chléb z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept