Volské oko

20 min | chuťovka | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 56820x
Usmažené vejce, na kterém se prostě nesmí rozpadnout žloutek.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vezmeme si nejlépe bulharskou pánev a na ní dáme olej.

Olej rozehřejeme. Do pánve vyklepneme vajíčko. Vejce nemícháme, ale přiklopíme pánev pokličkou a počkáme, dokud žloutek nezbělá.

Volské oko osolíme, podle chuti i opepříme a můžeme podávat.

autor receptu:

Volské oko

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci
3,1
dobrý recept
41 hlasujících
  • Recept Volské oko - Rychlá, výborná snídaně:) Mohu jen doporučit:)
  • Recept Volské oko - Novoroční volská oka :-)
  • Recept Volské oko - Volské oko.
  • Recept Volské oko - Volské oko na talíři s topinkou.
  • Recept Volské oko - Volské oko uprostřed přípravy.
  • Recept Volské oko - volské oko.

Kuchařky obsahující recept Volské oko

Recept se nachází v 12 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Volské oko

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Volské oko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept