Volské oko

20 min | chuťovka | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 71136x
Usmažené vejce, na kterém se prostě nesmí rozpadnout žloutek.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Vezmeme si nejlépe bulharskou pánev a na ní dáme olej.

Olej rozehřejeme. Do pánve vyklepneme vajíčko. Vejce nemícháme, ale přiklopíme pánev pokličkou a počkáme, dokud žloutek nezbělá.

Volské oko osolíme, podle chuti i opepříme a můžeme podávat.

autor receptu:

Volské oko

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci

Energetický příjem

Volské oko - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 394 kJ / 94,3 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 2649 běžně 4730 Kč sleva 44 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
45 hlasujících
  • Recept Volské oko - Rychlá, výborná snídaně:) Mohu jen doporučit:)
  • Recept Volské oko - Novoroční volská oka :-)
  • Recept Volské oko - Volské oko.
  • Recept Volské oko - Volské oko na talíři s topinkou.
  • Recept Volské oko - Volské oko uprostřed přípravy.
  • Recept Volské oko - volské oko.

Kuchařky obsahující recept Volské oko

Recept se nachází v 14 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5975 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Volské oko

Celkový počet komentářů u receptu: 4
Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Volské oko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept