Volské oko

20 min | chuťovka | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 52989x
Usmažené vejce, na kterém se prostě nesmí rozpadnout žloutek.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vezmeme si nejlépe bulharskou pánev a na ní dáme olej.

Olej rozehřejeme. Do pánve vyklepneme vajíčko. Vejce nemícháme, ale přiklopíme pánev pokličkou a počkáme, dokud žloutek nezbělá.

Volské oko osolíme, podle chuti i opepříme a můžeme podávat.

autor receptu:

Volské oko

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
38 hlasujících
  • Recept Volské oko - Rychlá, výborná snídaně:) Mohu jen doporučit:)
  • Recept Volské oko - Novoroční volská oka :-)
  • Recept Volské oko - Volské oko.
  • Recept Volské oko - Volské oko na talíři s topinkou.
  • Recept Volské oko - Volské oko uprostřed přípravy.
  • Recept Volské oko - volské oko.

Kuchařky obsahující recept Volské oko

Recept se nachází v 12 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5962 receptů
myš1
recepty 4619 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 5946 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Volské oko

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Volské oko
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept