Vepřový steak podušený ve směsi sterilované zeleniny zdobíme na talíři opečenými párky.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
2 ks | cibule |
- - | hladká mouka |
- - | kečup |
- - | mletý pepř |
1 dl | červené víno |
100 g | anglická slanina |
100 g | hrášek sterilovaný |
900 g | vepřová kýta |
50 g | kapie sterilovaná |
100 g | sterilované žampióny |
150 g | párky spišské |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena