Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

45 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 1490x
Recept na výborný hlavní chod z vepřových steaků doplněných houbami a sýrem.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky. Umyté a vytřepané bylinky nasekáme najemno. Plátky masa zhruba o hmotnosti 125 g opláchneme a osušíme. Maso opepříme. Houby očistíme vlhkým hadříkem a nakrájíme na plátky.

Na 2 lžících oleje orestujeme dozlatova cibuli. Přidáme nakrájené žampiony, které orestujeme. Přidáme kousek másla a houby opepříme. Měkké houby vyjmeme a udržujeme v teple.

Vepřové steaky orestujeme při vysoké teplotě z obou stran pěkně dokřupava a uložíme je na talíře. Houby ještě jednou ohřejeme, vyndáme a přidáme nasekané bylinky se sýrem, dobře promícháme. Vepřové steaky uložené na talíři přikryjeme teplou houbovou směsí.

Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou ozdobíme nastrouhaným ementálem a ihned podáváme. Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou je výborný teplý hlavní chod, který můžeme doplnit oblíbenou přílohou z brambor.

autor receptu:

Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

Recept se nachází v 52 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů
Jozar
Vepřové 1223 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Vepřový steak se sýrovo-houbovou přikrývkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept