Vepřový guláš

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 49973x
Dobrý recept na guláš.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Očištěné maso nakrájíme na stejně velké kousky.

Na rozpáleném sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, lžičku sladké mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Potom přiměřeně podlijeme vývarem z kostí, vmícháme utřený česnek, pikantní kečup a majoránku. Za občasného podlití dusíme guláš doměkka. Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, podle potřeby podlijeme a vepřový guláš ještě podusíme.

Vepřový guláš podáváme s brambory, knedlíky nebo s chlebem.

Jiří Viktor K autor receptu:

Vepřový guláš

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
28 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřový guláš

Recept se nachází v 98 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
KDI
VARENIE 4757 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept