Vepřový guláš

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 41465x
Dobrý recept na guláš.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Očištěné maso nakrájíme na stejně velké kousky.

Na rozpáleném sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, lžičku sladké mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Potom přiměřeně podlijeme vývarem z kostí, vmícháme utřený česnek, pikantní kečup a majoránku. Za občasného podlití dusíme guláš doměkka. Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, podle potřeby podlijeme a vepřový guláš ještě podusíme.

Vepřový guláš podáváme s brambory, knedlíky nebo s chlebem.

Jiří Viktor K autor receptu:

Vepřový guláš

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 549 běžně 10500 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
24 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřový guláš

Recept se nachází v 96 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2622 receptů
KDI
VARENIE 4297 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept