Vepřový guláš

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 64067x
Dobrý recept na guláš.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 7 lidí)


Postup přípravy receptu

Očištěné maso nakrájíme na stejně velké kousky.

Na rozpáleném sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, lžičku sladké mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Potom přiměřeně podlijeme vývarem z kostí, vmícháme utřený česnek, pikantní kečup a majoránku. Za občasného podlití dusíme guláš doměkka. Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, podle potřeby podlijeme a vepřový guláš ještě podusíme.

Vepřový guláš podáváme s brambory, knedlíky nebo s chlebem.

Jiří Viktor K autor receptu:

Vepřový guláš

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 9900 běžně 71900 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,7
dobrý recept
31 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřový guláš

Recept se nachází v 101 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 5458 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept