Vepřový guláš

1 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 48451x
Dobrý recept na guláš.
Komentáře receptu 7
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Očištěné maso nakrájíme na stejně velké kousky.

Na rozpáleném sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, lžičku sladké mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Potom přiměřeně podlijeme vývarem z kostí, vmícháme utřený česnek, pikantní kečup a majoránku. Za občasného podlití dusíme guláš doměkka. Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, podle potřeby podlijeme a vepřový guláš ještě podusíme.

Vepřový guláš podáváme s brambory, knedlíky nebo s chlebem.

Jiří Viktor K autor receptu:

Vepřový guláš

Počet přidaných receptů: 509

Ingredience

na porcí
Vaše cena 999 běžně 21100 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,9
dobrý recept
26 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřový guláš

Recept se nachází v 98 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2624 receptů
KDI
VARENIE 4639 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 7
Celkový počet komentářů: 7
Nalezeno receptů: 7
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept