Vepřový guláš na černém pivu

1 h 15 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 2710x
Skvělý guláš, kterému pivo dodá jiný chuťový rozměr.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Troubu rozehřejeme na 160 °C.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíce. Na pánvi rozpálíme olej a opékáme na něm cibuli, kterou po 10 minutách přendáme do mísy a udržujeme v teple. Maso nakrájíme na kostky a opečeme také 10 minut, nebo až se zatáhne.

Do zapékací mísy poklademe opečenou cibuli a maso. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Přikrytou mísu s vepřovým gulášem dáme péct na hodinu do trouby.

Vepřový guláš na černém pivu podáváme s knedlíkem, bramborem nebo krajícem chleba.

thynnekka autor receptu:

Vepřový guláš na černém pivu

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porcí

Energetický příjem

Vepřový guláš na černém pivu - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2225 kJ / 531,6 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 1649 běžně 2356 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
9 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřový guláš na černém pivu

Recept se nachází v 110 kuchařkách
thynnekka
Prasátkové maso 20 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
KDI
VARENIE 8295 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřový guláš na černém pivu

Celkový počet komentářů u receptu: 1
  • Guláš na černém pivi regan326 10.12.2012 11:07:31

    Vylepšil jsem to jednou čili papričkou.A byl výborný,chutnal jako tenkrát když stál v Restauracich ještě 5 - 10.Kčs. podle cenový skupiny.1 , 2, 3, 4.

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Vepřový guláš na černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma - příznaky, léčba a prevence

    Senná rýma je pylová alergie. Jde o stav, kdy imunitní systém přehnaně reaguje na některé neškodné podněty, např. pylová zrna, prach, roztoče, zvířecí srst či některé potraviny.

  • Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora - zdravá i život ohrožující zelenina

    Rebarbora je zelenina více tváří - je velmi zdravá a nebezpečná zároveň. Proto je její správná příprava tak důležitá. Teprve když správně zacházíte s kyselinou šťavelovou, kterou rebarbora obsahuje, dokáže vaše tělo využít obsažené zdraví prospěšné látky. Sezóna rebarbory je krátká, proto bychom se právě v těchto dnech měli vrhnout na její nákup či sklizeň.




přidat nový recept