Vepřové řízky plněné sýrem a hruškou smažené v rozšlehaných vejcích. Vhodnou přílohou jsou studené omáčky a pečené brambory. .
1 ks | hruška |
4 plátky | vepřová kýta |
100 g | aromatický sýr |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
sušená šalvěj | |
na obalení | |
2-3 ks | vejce |
hladká mouka | |
omáčka | |
4 lžíce | majonéza |
3 lžíce | sladká chilli omáčka |
krém | |
2 ks | hřebíček |
0.5 lžičky | skořice mletá |
4 lžíce | zakysaná smetana |
1 ks | hruška |
1 lžíce | hruškovice |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena